Terät kuntoon! Soita ja kysy lisää!

Palvelut

Iiksen Terähuolto Oy palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja kokemuksella Itä-Suomen alueella. Teroitamme ja huollamme monenlaisia teriä niin sahateollisuuden, yritysten, kuin yksityisasiakkaidenkin tarpeisiin.

Hyvin huollettu terä leikkaa siististi, tehokkaasti ja kestää pitkään käytössä. Pitkän kokemuksen omaavat ammattilaisemme yhdessä käytössämme olevan nykyaikaisen tekniikan ja mittalaitteiston kanssa takaavat teroituksessa ja terien huoltotöissä parhaan lopputuloksen.

Hoidamme tarvittaessa myös terien kuljetukset sopimusasiakkaillemme. 

Iiksen Terähuolto tarjoaa mm. seuraavat teroituspalvelut:

  • Terähuoltopalvelu
  • Paloitukset
  • Hakkurinterien teroitus
  • Jäänhoitokoneiden terien teroitus
  • Höylänterien teroitus
  • Sahanterät

Ota yhteyttä ja kysy lisää teroituspalveluistamme!

VUOSIEN KOKEMUS JA AMMATTITAITO

Iiksen Terähuolto on toiminut jo vuodesta 2006. Kun tuot teräsi meille huollettavaksi voit olla varma että asian hoitaa ammattilainen ja jälki on varmasti laadukasta. Palvelemme pääasiassa sahateollisuutta, sekä Itä -Suomen yrityksiä ja olemmekin monen asiakkaan pitkäaikainen yhteistyökumppani

 

 

Nykyaikainen tekniikka

Käytössämme oleva nykyaikainen tekniikka ja mittalaitteet takaavat teroituksessa ja terien huoltotöissä parhaan lopputuloksen. Terän huoltaminen on aina tarkkuustyötä, jossa laadukas tekniikka takaa sen että terä leikkaa hyvin ja säilyy jatkossakin käyttökelpoisena.

 

 

 

Teollisuuden tarpeisiin

Hyvin huollettu terä leikkaa tarkasti ja takaa siistin lopputuloksen. Ammattimainen huolto takaa että terän ja laitteiston käyttöikä pitenee, tuotannon seisokkeja ei synny niin herkästi ja näin ollen tuotannon kokonaiskustannukset asiakkaalle pienenevät.  

 

 

Kattava laitteisto eri tarpeisiin

Meillä on käytössämme kattava ja tehokas valikoima kalustoa jolla huollamme ja teroitamme.

Teroituskoneemme:

Vollmer chc 840 vm.2015, Vollmer chf eco vm.2008, Vollmer chp 21h vm.1989, Induktiojuotoskone, Vollmer terien mittauslaite, Tasohiomakone 3000mm, Vollmer cana E (haritus terien teroitus), FinnSonicin ultraäänikoneella pesut

Responsiiviset kotisivut Ideaomena