Terät kuntoon! Soita ja kysy lisää!

Yritys

Iiksen Terähuolto on toiminut jo vuodesta 2006. Kun tuot teräsi meille huollettavaksi voit olla varma että asian hoitaa ammattilainen. Palvelemme pääasiassa sahateollisuutta sekä yrityksiä ja olemmekin monen asiakkaan pitkäaikainen yhteistyökumppani. Monipuolinen alan tuntemus ja huolellinen työskentely takaavat parhaan lopputuloksen terästä riippumatta.

Suurten toimijoiden ja yritysten lisäksi tarjoamme palveluitamme myös yksityisasiakkaille. Yksityisasiakkaiden tarpeisiin teroitamme vaikkapa klapi- pyörö- ja sirkkelinterät.

Tiedämme pitkästä kokemuksestamme, että hyvin huollettu terä leikkaa siististi, tehokkaasti ja kestää pitkään käytössä. Laadukkaalla kalustolla ammattilaisen teroittama terä itse asiassa leikkaa jopa paremmin kuin tehtaalla teroitettu aivan uusi terä!

Ammattimainen terähuolto varmistaa että terä ja laitteisto pysyvät käyttökelpoisina pitkään. Kun ammattilainen huoltaa terät tasaisin väliajoin, ei teollisuudessa pääse syntymään yllättäviä tuotannon seisokkeja ja näin ollen tuotannon kokonaiskustannukset asiakkaalle jäävät pienemmiksi. Laadukas huolto siis pitkällä aikavälillä säästää paitsi kalustokustannuksissa, myös parantaa tuottavuutta.

VUOSIEN KOKEMUS JA AMMATTITAITO

Iiksen Terähuolto on toiminut jo vuodesta 2006. Kun tuot teräsi meille huollettavaksi voit olla varma että asian hoitaa ammattilainen ja jälki on varmasti laadukasta. Palvelemme pääasiassa sahateollisuutta, sekä Itä -Suomen yrityksiä ja olemmekin monen asiakkaan pitkäaikainen yhteistyökumppani

 

 

Nykyaikainen tekniikka

Käytössämme oleva nykyaikainen tekniikka ja mittalaitteet takaavat teroituksessa ja terien huoltotöissä parhaan lopputuloksen. Terän huoltaminen on aina tarkkuustyötä, jossa laadukas tekniikka takaa sen että terä leikkaa hyvin ja säilyy jatkossakin käyttökelpoisena.

 

 

 

Teollisuuden tarpeisiin

Hyvin huollettu terä leikkaa tarkasti ja takaa siistin lopputuloksen. Ammattimainen huolto takaa että terän ja laitteiston käyttöikä pitenee, tuotannon seisokkeja ei synny niin herkästi ja näin ollen tuotannon kokonaiskustannukset asiakkaalle pienenevät.  

 

 

Kattava laitteisto eri tarpeisiin

Meillä on käytössämme kattava ja tehokas valikoima kalustoa jolla huollamme ja teroitamme.

Teroituskoneemme:

Vollmer chc 840 vm.2015, Vollmer chf eco vm.2008, Vollmer chp 21h vm.1989, Induktiojuotoskone, Vollmer terien mittauslaite, Tasohiomakone 3000mm, Vollmer cana E (haritus terien teroitus), FinnSonicin ultraäänikoneella pesut

Responsiiviset kotisivut Ideaomena